Policia e Kosovës ndan mirënjohje për Forumin e Kosovës për Siguri Rrugore

Prishtinë, 30 Dhjetor 2015

 

Policia e Kosovës/Divizioni i Komunikacionit rrugor i ndau Forumit të Kosovës për siguri në rrugë mirënjohje për kontributin e dhënë në organizimin e aktiviteteve të cilat qëllim kryesor kanë përmirësimin e sigurisë rrugore. Kjo Mirënjohje padyshim se është dhurata më e vlefshme e këtij viti, sepse është krenari kur aktivitetet e tilla respektohen dhe vlerësohen nga institucioni më i besuar në vend.

Me këtë rast Forumi i Kosovës për siguri në rrugë falënderon të gjithë anëtarët për kontributin e tyre të vazhdueshëm në realizimin e objektivave tona, sepse vetëm të bashkuar mund të bëjmë më shumë për tu ofruar qytetarëve një siguri më të madhe në trafik.