Slide

Asociacioni Kosovar i Motorizimit “AMRKS” është organizatë jo qeveritare dhe jo fitimprurëse e cila është themeluar me qëllim të rritjes së sigurisë në rrugë duke dhënë informata, botuar broshura, katalogë, revista dhe duke publikuar hulumtime lidhur me zhvillimin e trafikut në vend në funksion të parandalimit të aksidenteve në komunikacion.

Po ashtu, synim i AMRKS-së është  të zgjojë vetëdijen e politikanëve, mediumeve dhe opinionit të gjerë dhe të potencojë sigurinë e komunikacionit në rrugë si çështje prioritare për zhvillim të mëtutjeshëm të vendit si dhe të mbështesë qytetarët që përmes përmbajtjeve kualitative dhe formave të ndryshme të marrin njohuri dhe të mësojnë kulturën dhe sjelljen në komunikacion.

E gjithë kjo të arrihet duke organizuar tribuna, kampanja, seminare, konferenca, gara të ndryshme si dhe në auto moto sporte lidhur me sigurinë në trafik në vend.

Transporti

 • Transporti rrugor
 • Transporti hekurudhor
 • Transporti ajror
 • Transporti postar dhe telekomunikacioni
 • CEFTA

Automjetet

 • Regjistrimi i automjeteve
 • Kontrollimi teknik
 • Polica e sigurimit
 • Homologimi
 • Sigurimi kufitar
 • Kartela e gjelbërt

Auto Shkolla

 • Provimi për patentshoferë
 • Programet profesionale-trajnimet

Garat

AMRKS që nga themelimi është mbështetëse në veprimet preventive më qëllim të rritjes së sigurisë.

Organizimi i konferencave ndërkombëtare, zhvillimi i kampanjave me qëllim të senibilizimit të shoqerisë për sigurinë në rrugë, antarësimi dhe bashkëpunimi me organizata ndërkombëtare,plasimi i broshurave, hulumtimet lidhur me zhvillimin e trafikut në vend në funksion të parandalimit të aksidenteve në komunikacion, janë treguesit më të mirë për punën dhe angazhimin tonë për përmirësimin dhe rritjen e sigurisë së lëvizjes.

Projektet

TraSaCu-Kultura e Sigurisë në Trafik

Kultura e Sigurisë në Trafik dhe Qasja e Sistemeve të Sigurisë–Drejt Kërkimit të Ndryshimit Kulturor dhe Agjendës së Inovacionit për Sigurinë Rrugore

Siguria në rrugë në rajonin e Mitrovicës

AMRKS në bashkëpunim me Policinë e Kosovës për rajonin e Mitrovicës gjatë sezonit veror kanë zhvilluar aktivitete të ndryshme, me qëllim përmirësimin e gjendjes së sigurisë rrugore në këtë rajon dhe vetëdijesimin e të gjithë pjesëmarrësve në trafik për një në sjellje më të kulturuar në rrugë.

Abonohu për më të rejat nga ne!
-
Subscribe for our latest news!

Prishtina
31°
Fair
SunMonTue
36/19°C
36/19°C
37/19°C

Kontakti

Str. Eduard Lir nr. 158, Arbëria

10000 Prishtina, Republic of Kosovo

(0) 800 50800

Email: info@amrks.org